Tres empresonats per falsificar documents a Cunit amb l’objectiu d’estafar empreses de telefonia

09/07/2009 - 18:00h

Els Mossos d’Esquadra imputen els delictes de falsificació de document públic, usurpació de l’estat civil, estafa i associació il·lícita a tres individus que es dedicaven a falsificar documents d’identitat a Cunit. Una patrulla de la policia local d’aquesta localitat els va detenir en un control rutinari, després de trobar diferents documents amagats sota les catifes del vehicle dels detinguts, cada document amb un número d’identificació diferent.
Les gestions posteriors dutes a terme pels Mossos d’Esquadra van permetre provar que els tres detinguts es dedicaven plenament a falsificar aquest tipus de documents, els quals feien servir per comprar telèfons mòbils de darrera generació.
De fet, en l’escorcoll del vehicle, els agents de la Unitat d’Investigació dels Mossos van trobar més de 20 documents similars i mitja dotzena de telèfons mòbils, així com factures de la compra de més aparells amb els números d’identificació falsificats.
Segons els investigadors policials, els detinguts haurien estat els encarregats de realitzar els contractes amb les companyies telefòniques mitjançant la documentació falsa i donant números de comptes bancaris que correspondrien també a identitats falses.
Els arrestats feia temps que es dedicaven a la compra de telèfons mòbils, per a la seva posterior venda arreu de l’Estat.
Els detinguts, que van ingressar a presó després de passar a disposició del jutjat d’Instrucció del Vendrell en funcions de guàrdia, són: Jose Alberto L.G., de 23 anys i domicili desconegut; Clebes D.S., de 27 anys i veí de Cunit; i Tobías Emanuel B., de 21 anys i veí de Vilanova i la Geltrú.

També et pot interessar

Comentaris