Dolors Montserrat demana reforçar les baranes de seguretat de l’AP7 al seu pas pel Penedès

08/07/2009 - 16:12h

La portaveu del PPC al Parlament de Catalunya, Dolors Montserrat, ha reclamat avui al Govern de la Generalitat que “realitzi les gestions necessàries davant de la concessionària de l’autopista AP7 per tal de millorar la protecció de les tanques de seguretat del pas de l’autopista per sobre de la carretera BV-2429 per tal d’evitar els accidents per caiguda de vehicles d’una via a l’altre”. En aquest sentit, la portaveu popular ha explicat que ahir hi va haver un accident d’un camió de grans dimensions carregat va sortir-se de la via en aquest punt i a causa de la insuficient protecció va caure pel pont sobre la carretera BV-2429, bloquejant la via durant moltes hores”.

Per aquest motiu, Dolors Montserrat ha denunciat que “l’autopista AP7 al seu pas pel Penedès i en concret pel terme municipal de Subirats (Al Penedès) hi ha un pas elevat sobre de la carretera BV2429 que no està suficientment protegit, especialment en sentit nord, direcció França”. En aquest sentit, considera que “independentment de la causa de l’accident, la protecció de seguretat de la via en aquest pont és manifestament insuficient i qualsevol vehicle pot, amb un petit impacte, acabar caient sobre la carretera que passa per sota, amb un greu risc de provocar encara un dany major”.

Finalment, Dolors Montserrat ha manifestat que “la seguretat viària és un dels principals factors de qualitat de les autopistes i autovies”. Però considera que “sempre es pot millorar, especialment en vies que porten molts anys en funcionament i que van ser construïdes amb criteris de seguretat menys estrictes”.

També et pot interessar

Comentaris