Es perllonga el servei de bus entre la Torre de Claramunt i Igualada fins a Mediona

07/07/2009 - 08:04h

 

 

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques va posar en funcionament ahir la línia d’autobús que connecta actualment els municipis de la Torre de Claramunt, Capellades i Igualada, per arribar també fins als nuclis de la Font del Bosc i les Pinedes de Sant Elies, que pertanyen al municipi de Mediona. L’actuació permetrà millorar l’accessibilitat a l’hospital comarcal d’Igualada des d’aquestes àrees, així com facilitar l’enllaç amb altres línies d’autobús i amb el ferrocarril, a Capellades i Igualada, amb 8 expedicions diàries.
Actualment, existeix una línia d’autobús a la comarca de l’Anoia que enllaça les poblacions d’Igualada i Capellades, amb diversos nuclis dels municipis de la Torre de Claramunt i la Pobla de Claramunt, amb 19 sortides diàries, 9 d’anada i 10 de tornada, amb diverses variants de recorregut. 

 

Des d’ahir, 6 de juliol, 8 de les expedicions diàries actuals, 4 d’anada i 4 de tornada, arribaran també fins als nuclis de la Font del Bosc i les Pinedes de Sant Elies, que pertanyen al municipi de Mediona.

Les anades seran a les 7.50, 11.35, 13.45 i les 18.10 hores, des de Capellades i Igualada, segons el servei. Pel que fa a les tornades, seran a les 8.50, 12.55, 15.20 i 19.35 hores, des del nucli de les Pinedes de Sant Elies, i segons el servei arribaran a l’estació de tren de Capellades o a l’Hospital d’Igualada passant per l’estació d’autobusos.

També et pot interessar

Comentaris