Ja es poden visitar les obres de la segona edició de l’Escultòric de Torrelavit

07/07/2009 - 07:51h

Emili Armengol, Josep Canals, Pep Borràs, Manuel Fontivero, Rufino Mesa, Josep Cerdà i Enrique Asensi són els artistes seleccionats per participar amb les seves obres a la segona edició de l’Escultòric de Torrelavit. El jurat ja va decidir a mitjans de maig les obres que formen part d’aquest certàmen cultural, però no ha estat fins aquest cap de setmana que s’han col·locat als seus empleçaments.

 

En l’exposició d’aquesta segona edició s’hi poden veure escultures de caire abtracte que integren els resultats d’un procés d’investigació en què la forma i el material estan a la base d’un llenguatge escultòric, minimalista en el seu concepte i maximalista en la seva presència escultòrica. Així doncs, s’han descartat les escultures més anecdòtiques o figuratives.
Enguany es farà una única visita guiada el proper 25 de juliol en la qual hi participaran els mateixos artistes per donar explicacions sobre els seus treballs i està previst que també hi siguin els diferents components del jurat. Els mateixos veïns seran els encarregats d’escollir amb els seus vots quina d’aquestes 7 obres es quedarà finalment a Torrelavit i s’emporatrà el premi de 9.000 euros. El nom de la peça i l’artsita guanyador es donaran a conèixer el mes d’agost en el transcurs dels actes de la Festa Major de Torrelavit.

 

Les obres es podran veure fins el proper 27 de setembre en diferents punts emblemàtics de Torrelavit. Dels 19 projectes presentats el jurat en va seleccionar 9, per col.locar-los en diferents emplaçaments del municipi perquè tothom qui ho vulgui pugui contemplar les escultures.

També et pot interessar

Comentaris