Clàssica de set a Rubí dels Xicots de Vilafranca

alt
30/06/2009 - 14:42h

Els Xicots de Vilafranca van acutar diumenge a Rubí, i van continuar amb el seu periple en els castells de set pisos, amb un objectiu més que clar: consolidar i donar confiança a la nova canalla que porten preparant durant tot el ja passat mes de juny. Diumenge, a Rubí, els Xicots van tornar a fer l’actuació clàssica de set però amb algun punt interessant a destacar.
Nova acotxadora
Prèviament a l’inici de la diada, els Xicots van fer dos pilars de 4 simultanis de dol per la mort sobtada de la mare i de l’avi de dos castellers en actiu de la colla.
Un cop realitzats els pilars d’homenatge, en primera ronda, els Xicots van aixecavar el 3 de 7, de bonica factura, per continuar, en segona ronda, amb un 4 de 7 que va ser agafat massa obert i que va patir algun problema de mides que no va anar a més.
En tercera ronda, van descarregar una torre de 6 neta, nova prova de la de set pisos, que va deixar molt satisfets tant al tronc com als tècnics de la colla. En aquesta torre, a més, hi debutava amb èxit una menuda acotxadora. Finalment, els Xicots de Vilafranca van tancar la diada amb un bonic pilar de 5 descarregat, que feia unes setmanes que no portaven a plaça.
Les altres colles a plaça van fer castells de 6 pisos: els Castellers de Rubí, un 3 de 6, un 4 de 6, un intent desmuntat de torre de 6 i un pilar de 4. Els Nois de la Torre feien el 4 de 6 amb l’agulla, la torre de 6, el 3 de 6 i el pilar de 5. Des dels Xicots de Vilafranca s’explica que val a dir que les tres colles no portaven molts efectius i que la col·laboració a les pinyes va ser necessàriament molt bona entre totes elles.
Dies de descans
El cap de setmana vinent els Xicots descansen i tornaran a les places el 12 de juliol, amb l’actuació a Igualada. Els Xicots de Vilafranca recorden a tots els seus membres, així com també als afeccionats i afeccionades en general, que els assajos són oberts a tothom i tenen lloc els dimecres i divendres a les 21:30 h a Cal Noi-Noi de Vilafranca, a la plaça Milà i Fontanals.
Parada al mercat
En un altre ordre de coses, des d’aquest darrer dissabte 27 de juny i durant tot el mes de juliol, els Xicots de Vilafranca tindran muntada una parada de productes de la colla cada dissabte, al davant de l’església de Sant Joan de Vilafranca.
En aquesta parada s’hi podran trobar des de les clàssiques samarretes de la colla, incloent el nou model d’enguany de color negre amb l’escut brodat al mig del pit, fins a tovalloles de bany, domassos, mocadors castellers, etc. Així, qui vulgui adquirir aquest material només s’ha d’acostar a la plaça de la Vila i veurà la parada.

També et pot interessar

Comentaris