Aturat judicialment el polèmic projecte d’un nou camp de futbol a Sant Jaume dels Domenys

25/06/2009 - 16:51h

Un jutjat del Contenciós Administratiu de Tarragona ha paral•litzat cautelarment els treballs per a la construcció d’un nou camp de futbol a Sant Jaume dels Domenys. Recordem que aquest projecte, per import d’uns 370.000 euros, està inclòs en els Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) i va originar una certa polèmica política i veïnal, atesa l’oposició de diversos ciutadans i del grup de CiU, a l’oposició del consistori, que consideren que la nova instal•lació no és necessària i, en tot cas, s’hauria de fer en un altre indret. L’emplaçament escollit -a la zona dels Arquets-, segons els opositors al projecte, malmetria una zona verda en la qual fa tot just uns mesos es va dur a terme una plantació d’arbres.
Segons els sectors que s’oposen al nou camp de futbol per a Sant Jaume, el municipi ja compta amb un camp d’aquest tipus i, a més, el nou projecte no inclou vestidors ni graderies.
Perilla la subvenció
Les conseqüències més immediates respecte de la suspensió cautelar decretada per un estament judicial, sense data per a la hipotètica continuació de les obres, podrien ser la pèrdua dels diners de la subvenció del FEIL per a Sant Jaume. Això seria així perquè els fons del govern central només arribaran en el cas que les obres en qüestió finalitzin abans de tancar aquest any 2009. El projecte a Sant Jaume dóna feina a quatre treballadors ‘rescatats’ de l’atur, principal objectiu del FEIL.
En relació a aquest cas, l’alcalde de Sant Jaume, Martí Ventura (ERC), no descarta emprendre accions contra els veïns i el grup polític que van denunciar el cas, perquè, segons Ventura, es podria produir que l’empresa adjudicatària dels treballs demandés l’Ajuntament per danys i perjudis en no poder fer finalment l’obra encarregada.

També et pot interessar

Comentaris