ERC de Gelida reclama la creació de la comissió anticrisi

19/06/2009 - 09:53h

 El Ple de l’Ajuntament de Gelida del mes de maig va aprovar per unanimitat, a proposta del grup municipal d’ERC, una moció per crear una Comissió anticrisi. Més d’un mes després, ERC es queixa que “l’equip de govern encara no ha convocat la citada Comissió”.
Els republicans diuen que ja van presentar la moció “cansats de la inactivitat de l’Ajuntament de Gelida davant la crisi”. La regidora Lluïsa Llop explica que “a hores d’ara, ja fa més d’un any que tothom ha reconegut que la crisi existeix”. Per a Llop, les xifres són clares: una disminució del 3,3% en el PIB del primer trimestre de l’any i l’augment de l’atur registrat a les oficines de treball de gairebé un 70% en un any a Catalunya.
“És evident que molts gelidencs la patim, com la resta del país, i l’equip de govern de Gelida no ha plantejat cap solució ni cap ajuda concreta” ha dit Lluïsa Llop. Reconeix però que les eines que tenen els ajuntaments per fer front a la crisi són limitades, però considera que “no per això hem de deixar d’emprar-les de la millor manera possible alhora que ajuntem tots els esforços per poder donar solucions i suport als nostres veïns”. Per això considera “imperdonable” que, un mes després d’aprovar la moció amb caràcter d’urgència, “l’Ajuntament no hagi fet res “.

També et pot interessar

Comentaris