Sant Pere Sacarrera i la Font del Bosc disposaran aviat de gas natural

13/06/2009 - 23:00h

 Sant Joan de Mediona disposa des de fa mesos de gas natural. La paperera que hi ha al municipi va sol·licitar ja fa molt de temps la instal·lació d’aquest servei a la fàbrica, un fet que va aprofitar l’Ajuntament de Mediona per fer-lo extensiu a les llars del nucli principal del municpi. Després d’uns mesos d’aquesta obra i de molts anys de negociació entre l’Ajuntament i la companyia, Sant Pere Sacarrera i la urbanització de la Font del Bosc també podran disposar d’aquest servei.
Les obres per instal·lar el gas natural a Sant Pere han comançat aquest mes i les de la Font del Bosc es duran a terme durant aquest estiu. Amb aquesta obra es donarà servei a més de 2.000 usuaris, entre empreses i particulars.
La propera actuació en aquest sentit està previst que sigui aprofitar la connexió que es va instal·lar fa temps a la carretera de Pinedes per poder fer arribar el gas a la Torre de Claramunt. També s’ha formalitzat un pacte per coordinar la cobertura de gas a Sant Elies relacionant l’obra amb l’execució del Pla d’obres de legalització.

També et pot interessar

Comentaris