Veïns de Gelida es queixen al Síndíc per les obres del carrer Tarongers

29/05/2009 - 08:43h

 

El ple de Gelida celebrat dimarts de la setmana passada va comptar amb la poc habitual intervenció d’alguns veïns de la vila, que en aquesta ocasió van aprofitar el torn de paraula per queixar-se sobre la forma com s’han gestionat les obres d’urbanització del carrer Tarongers, un dels més cèntrics de la vila. Els veïns d’aquesta zona van expressar davant del ple el seu descontentament per la forma com s’han gestionat les obres d’urbanització del carrer, i en especial pel tracte que han rebut de l’Ajuntament que, segons van explicar, no ha fet cas dels escrits que han fet arribar al consistori els últims mesos.
La falta de suport per part de l’Ajuntament ha fet que els veïns s’hagin decidit per presentar una queixa davant el Síndic de Greuges on es lamenten que el cost de l’adjudicació de les obres hagi augmentat un 4,75% respecte del pressupost inicial, així com que hagin estat els veïns els que s’han hagut de fer càrrec d’aquesta pujada. A més, els veïns també es queixen de la quantitat de fissures que presenta el paviment de formigó, el trencament espontani de les rajoles que es van usar a les voreres i el mal acabat en general de l’obra.
Els veïns del carrer Tarongers també han manifestat discrepàncies pel que fa al control de les obres i dels amidaments, dels quals se’n deriva el cost final. Al text llegit al final del ple, els ciutadans gelidencs reclamaven una actitud de l’Ajuntament que defensés “els interessos del municipi” i “un millor tracte als veïns”, davant la “sorprenent” flexibilitat de l’empresa constructora.

 

També et pot interessar

Comentaris