2.500 al·legacions al POUM de Sant Pere de Riudebitlles

26/05/2009 - 16:14h

El grup municipal d’Esquerra de Sant Pere de Riudebitlles ha enviat una nota de premsa en què valora molt positivament la quantitat d’al·legacions que els riudebitllencs han presentat al POUM.
Segons fonts del mateix Ajuntament, diuen des d’ERC, s’han presentat 2.500 al·legacions tot i que el govern ha afirmat que moltes d’aquestes al·legacions havien estat lliurades per un nombre reduït de persones.Pel regidors d’ERC “l’important és el contingut de les al·legacions i no qui les ha realitzat”.
Segons Esquerra, aquesta reacció de la població evidencia que el govern del PSC-GIR-CiU es va equivocar en prescindir d’una participació ciutadana ajustada a la importància del document urbanístic.
Per altra banda, el grup d’Esquerra del municipi denuncia que el govern municipal obligués als membres de la ràdio municipal Onabitlles “a modificar el plantejament inicial de la tertúlia per debatre sobre el POUM”.
Fonts de la mateixa ràdio, sempre segons la nota d’ERC, asseguren que el regidor de Comunicació, Vicenç Olivé, “els va obligar a incloure tots els grups representats al govern municipal al debat radiofònic, fins i tot un membre del GIR que en realitat forma part de la llista del PSC. En canvi, les mateixes fonts asseguren que el mateix regidor volia excloure el membre de la plataforma ja que considerava desequilibrada la representació dels que no combreguen amb el POUM. Els membres de l’oposició asseguren que aquesta actitud del govern vers la ràdio municipal és denunciable i es pregunten perquè es va constituir en el seu moment el Consell de la ràdio municipal on tothom, fins i tot l’oposició, havia de poder participar”.

També et pot interessar

Comentaris