La inclusió de la Cultural Bonavista en el grup 13 de Tercera amb els equips altpenedesencs genera polèmica

10/07/2024 - 18:20h

Els tarragonins han advertit que poden plegar de la competició

La confecció dels grups de Tercera Catalana 24/25 ha generat polèmica. La FCF ha decidit incloure la Cultural Bonavista tarrgoní en el grup 13 on hi juguen els equips de l’Alt Penedès, Garraf i Anoia i aquesta circumstància no ha aradat gens a l’històric club del barri tarragoní.

La Cultural Bonavista va aconseguir l’ascens a Segona Catalana aquesta passada campanya 23/24, però l’entitat va decidir fa unes setmanes renunciar a jugar a la categoria per causes econòmiques. La FCF va anunciar que l’equip no tenia plaça disponible en els dos grups del camp de Tarragona de Tercera Catalana (16 i 17) que ja estaven plens i que l’única opció era incloure’l en el grup de l’Alt Penedès-Garraf i Anoia.

Fianlment, la FCF ha oficialitzat la decisió i la Cultural Bonavista jugarà lluny de casa seva. El club tarragoní no està gens d’acord amb la situació, recordant que el seu lloc natural és a Tarragona i no pas a l’Alt Penedès o el Garraf. Les despeses econòmiques per l’entitat augmentarien molt i també seria difícil trobar jugadors. No seria descartable una renúncia dels tarragonins.

Més enllà del Cultural Bonavista, el grup 13 de Tercera Catalana tindrà les novetats del Begues (que havia demanat jugar-hi), Sant Esteve Sesrovires, el descendit Moja, i els ascendits Hortonenc i Masquefa.

El grup 13 el formaran: Espirall, Begues, Cultural Bonavista, Can Cartró, UE Canyelles, Capellades, Hortonenc, Masquefa, Moja, Olivella, Ribes, Riudebitlles, Sant Esteve Sesrovires, Sant Pere Molanta, UE Sitges B, i Torrellenc

També et pot interessar

Comentaris