Júlia Suriol, Cristina Bach i Keren Capell (Esportiu Penedès) aconsegueixen medalla al català sub-16

10/07/2024 - 11:34h

Suriol va ser plata en obstacles

El bon rendiment d’enguany dels atletes de l’Esportiu Penedès ha tingut continuitat a la final de Catalunya sub16 disputada a Lleida i on, els de vermell, han sumat tres noves medalles individuals. En aquest cas el protagonisme se centrava els set atletes classificats per aquesta Final, en una actuació que es va saldar amb 3 metalls importants.

Júlia Suriol, qui competia als 1500m obstacles, va oferir una cursa d’estrategia progressiva i amb un final molt èpic aconseguia el subcampionat i una marca de 5’30”88 que supera el rècord del club, en mans fins ara de Naima Ait Alibou. Aquest registre és també mínima “B” d’accès al campionat d’Espanya.

L’alegria arribava poc desprès que Cristina Bach hagués aconseguit, amb un millor intent de 11.09m, el bronze català de triple salt. Aquest registre l’hagués acostada al campionat d’Espanya, però el vent a favor li ho va impedir. Amb tot, suposa un final ben dolç a una temporada brillant.

I encara hi va haver temps per un bronze més, a les acaballes de la diada i en la prova del 3000m marxa. Va ser Keren Capell qui va fer una carrera valenta. Al final, va haver d’esforçar-se en una darrera volta d’infart. El seu crono va ser més discret aquesta vegada, amb 16’40”81.

De la resta de participants, destacar el gran salt de 1.66m a l’alçada per a Marc Ferrer, que li valia la 9ª plaça. Idèntic resultat va aconseguir Biel Uberni (1000 mll), marcant 2’55”81. La 10ª posició va ser per Ot Ferri als 3000mll, corrent molt decidit i mostrant-se fort, per acabar amb 10’18”35 i per Júlia Planas en el salt d’alçada, on no va tenir el seu millor dia i va haver de conformar-se amb un millor intent d’1.41m.

També et pot interessar

Comentaris