El CF L’Arboç renuncia a Segona Catalana per falta de recursos econòmics

08/07/2024 - 17:16h

També dimiteix la directiva encapçalada per Jesús Mesonero

El CF L’Arboç diu adeu a Segona Catalana i la propera temporada 24/25 competirà a Quarta Catalana. La falta de recursos econòmics ha obligat el club del Baix Penedès a renunciar a la categoria i posar el punt i final a la seva millor època esportiva. La decisió es va formalitzar durant l’assemblea de socis que es va convocar dissabte.

A més de la renúncia a seguir jugant a Segona Catalana, la directiva que encapçala Jesús Mesonero ha decidit dimitir. “Ha estat una decisió molt difícil de prendre, però no tenim cap altra sortida. El club no té prou diners, ni recursos per aconseguir-ne, per competir a Segona Catalana. Ens enfrontem a una categoria que obliga a una despesa d’uns 50.000 euros cada any i, a més, tenim davant uns rivals amb un potencial econòmic i instituciomal molt més gran que el nostre”.

La nova junta directiva estarà formada per gent jove. Durant aquesta setmana es farà públic el nom del nou president. Els nous rectors del CF L’Arboç volen començar el seu projecte des de Quarta Catalana, amb jugadors del poble i amb menys obligacions econòmiques. Per jugar a Quarta Catalana són necessaris al voltant de 10.000 euros.

Jesús Mesonero va accedir a la presidència del club groc-i-negre el 2016. Durant el seu mandat, l’equip va passar de Quarta Catalana a consolidar-se a Segona Catalana. Va ascendir a Segona fa dues temporades i s’hi ha mantingut exhibint un bon nivell de joc. “Es una pena acabar d’aquesta manera, però estem envoltats de clubs amb molta més capacitat que nosaltres i hem de plegar. Potser en unes altres circumstàncies tot seria diferent, però la realitat de L’Arboç i del CF L’Arboç és aquesta”.

També et pot interessar

Comentaris