Calafell i Vilafranca coincidiran al mateix grup de la Lliga Catalana 24/25

03/07/2024 - 09:38h

El Noia defensarà el títol en aquesta competició

La Federació Catalana de Patinatge ja ha sortejat els grups de la Lliga Catalana 2024, que es disputarà durant el mes de setembre. Els tres equips penedesencs de l’OK Lliga han tingut sort diferent en el repartiment de grups.

CP Calafell i CP Vilafranca coincidiran al grup D, en companyia del Voltregà de Ferran López i del Vic. Per la seva banda, el CE Noia, vigent campió de la competició, estarà al grup 3 conjuntament amb el Sant Just i el PAS Alcoi. Només el primer classificat dels quatre grups disputarà les semifinals. El Noia va guanyar la Lliga Catalana 23/24 després de derrotar el FC Barcelona a la final.

El calendari del Patí Vilafranca és el més complicat dels tres representants comarcals. Dels 3 partits previstos a la fase de grups, els dos primers els jugarà lluny de la Poliesportiva (Voltregà, 7 de setembre, i Calafell, 14 de setembre). Tancarà la fase el 21 de setembre a Vilafranca rebent la visita del Vic. Les semifinals estan programades per a dijous 26 de setembre, i la final, per a diumenge 29 en una seu que encara no està fixada. El CE Noia és el vigent campió de la competició i defensarà el títol.

Els quatre grups
Els quatre grups de la Lliga Catalana 24/25 han quedat configurats de la manera següent:
GRUP A: FC Barcelona, CH Caldes, Lleida
GRUP B: CE Noia (vigent campió de la competició), CH Sant Just, PAS Alcoi
GRUP C: Reus Deportiu, HC Igualada, Alpicat CH
GRUP D: CP Calafell, CP Voltregà, CP Vilafranca, Hoquei Patí Vic.

També et pot interessar

Comentaris