La nova Copa Catalunya permet dibuixar un hipotètic Hortonenc-FC Barcelona de futbol ficció

01/07/2024 - 16:34h

El nou format uinifica les antigues Copa Catalunya amateur i Copa Catalunya absoluta

La nova Copa Catalunya que ha presentat la Federació Catalana de Futbol (FCF) obre escenaris impensats de cara a la temporada 24/25. La Federació ha unificat la Copa Catalunya amateur i la Copa Catalunya absoluta i aquesta circumstància obre el camí, encara que només sigui a nivell teòric, a enfrontaments de somni per tots els participants.

Tots els campions dels grups de categoria territorial (des de la Lliga Elit fins a Quarta Catalana) i els conjunts catalans de categories estatals (des de Primera Divisió fins a Tercera RFEF) prendran part a la Copa Catalunya 24/25.

D’aqueta manera, per exemple, CF Hortonenc i FC Barcelona estaran lluitant la propera campanya a la mateixa competició. Els penedesencs entraran ja en la batalla a la primera ronda, mentre que els conjunts catalans de Primera (FC Barcelona i Girona CF) no ho faran fins a les semifinals. Les opcions que l’Hortonenc arribi tan lluny són irreals, però el futbol ficció permetria un duel Hortonenc-Barça.
La FCF busca potenciar amb els canvis la Copa Catalunya i les modificacions han obert aquesta porta. La primera eliminatòria, amb participació, hortonenca, comença el primer cap de setmana de setembre.

Per la seva banda, els equips de Tercera Federació de la temporada 23/24 entraran a la Copa Ràdio Vilafranca a la quarta ronda de la Copa Catalunya prevista pel proper mes d’octubre. Els de Segona Federació ho faran a la cinquena, i els de Primera Federació, a la setena. El FC Vilafranca, doncs, iniciarà la seva aventura a l’octubre també amb la mateixa perspectiva de poder arribar a disputar unes semis contra el Barça.

També et pot interessar

Comentaris