Renoven la gespa artificial del camp municipal de futbol de Sant Martí Sarroca

01/07/2024 - 16:13h

El camp martinenc va ser dels primers de l’Alt Penedès amb gespa artificial

Aquesta setmana han començat les obres que permetran canviar la gespa al camp de futbol municipal de Sant Martí Sarroca. El camp martinenc va ser un dels primers de la comarca que va disposar de gespa artificial. Va ser el 2007 i des de llavors se n’ha fet molt d’ús i el mantell verd s’ha anat deteriorant fins arribar a l’estat actual.

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ja va pressupostar fa temps aquesta millora, però diverses situacions legals (com per exemple la normativa de prohibir el cautxú) han anat endarrerint la licitació.
Finalment, però, l’obra és ja una realitat i està en marxa. Durant aquest temps, l’Ajuntament ha aprofitat per aconseguir, mitjançant subvencions, cobrir l’import de l’obra.

La millora del camp municipal martinenc, que estarà llesta per començar les activitats de pretemporada, s’afegeix al llarg llistat d’obres que s’estan duent a terme o s’executaran en breu en diferents camps de futbol de l’Alt Penedès. La setmana passada va arrencar el projecte de transformació del camp dels Pins de Moja. També estan previstes actuacions als camps de Sant Joan de Mediona o Puigdàlber, entre d’altres. En aquests dos equipaments es col.locarà gespa artificial.

També et pot interessar

Comentaris