La parella Josep Martínez-Chema Escudero (CTT Vilafranca) guanya el campionat d’Espanya de dobles +65

01/07/2024 - 15:21h

Josep Martínez també va ser subcampió estatal d’individual +65

L’ equip del Club Tennis Taula Vilafranca format per Josep Martínez i Chema Escudero va guanyar el títol de dobles de +65 anys del campionat d’Espanya de tennis taula que es va disputar a Guadalajara. Per la seva banda, a la categoría de +50 anys, Alfredo Juan i Olegario Alcalà, també del Club de Tennis Taula Vilafranca, van fer un paper molt brillant a la cita castellana, passant a les rondes finals.

Josep Martínez, a més d’endur-se el títol de +65 en dobles, també va destacar al torneig individual. Va arribar a la final i va proclamar-se subcampió d’Espanya. Es tracta d’un doble èxit personal molt brillant per l’esportista del club vilafranquí.

Després de la bona actuació i de la bona collita de resultats aconseguits a Guadalajara, el CTT Vilafranca ha començat ja a preparar la participació dels seus palistes al Mundial que se celebrarà a Roma aquesta setmana que ve. La competició arrenca dilluns i s’allargarà fins diumenge. Al Mundial, Josep Martínez i Chema Escudero tornaran a tenir una bona oportunitat de lluir les seves qualitats. La cita a Roma serà un examen d’alt nivell.

També et pot interessar

Comentaris