El FC Vilafranca comença a definir els primers noms de la plantilla 24/25 a la Lliga Elit

26/06/2024 - 18:07h

Nil Castell fa el salt des de l’Atlètic Vilafranca

La direcció esportiva del FC Vilafranca comença a moure fitxa i ja ha presentat les primeres novetats de cara a la propera temporada 24/25 a la Lliga Elit. Un dels primers noms que s’ha fet públic és el de Nil Castell. El jugador de l’Atlètic Vilafranca fa el salt i, a partir d’ara, jugarà al FC Vilafranca. Es tracta d’una aposta de futur del club.

Més enllà d’aquesta primera incorporació, la directiva quadribarrada ha confirmat les renovacions del porter Varo i d’Adri Toro, dues figures de pes dins del vestidors que s’hauran de convertir en les referències de l’equip a l’hora de buscar l’ascens i el retorn a Tercera Federació.

En el capítol de baixes la llista la formen, per ara, Carlos García, Stephane Favret, Alex Frutos, Isaac Olmo, Jordi Aumatell, Arnau Cuadras, Eric Ruiz, Pedro Bilbao, i Sergi Cadena.

Rivals a la Lliga Elit

A nivell de competició, la derrota de l’Hospitalet davant el Colonia Moscardó a la promoció d’ascens a Segona Federació ha generat el descens de la Pobla de Mafumet a la Lliga Elit, i del FC Santboià a Primera Catalana. El futur dels dos equips depenia del paper que fes a la promoció el conjunt de la franja vermella.

D’aquesta manera, la Lliga Elit 23/24 la conformen de manera definitiva els següents equips: FC Vilafranca, Atlètic Sant Just, Can Vidalet, Castelldefels, UE Figueres, UA Horta, Lloret, AEC Manlleu, Palamós, Rapitenca, Rubí, San Mauro, UE Valls, Vic, CF Vilanova i el descendit aquesta mateixa setmana, Pobla de Mafumet.

També et pot interessar

Comentaris