El duet Elisenda Julià & Rai Paz obren divendres el Festival Música a les vinyes

19/06/2024 - 17:39h

Presenten el seu primer treball discogràfic ‘ Love Will Be the Theme Song’.

Aquest divendres el celler Finca Batllori acull la presentació de la vint-i-unena edició del Festival Música a les vinyes. L’obertura de portes serà a les 8 del vespre i 45 minuts després arrencarà el concert d’Elisenda Julià i Rai Paz tot presentant el seu primer treball discogràfic.

Elisenda Julià & Rai Paz és un duet que s’ha consolidat durant gairebé una dècada actuant en diferents escenaris de Catalunya. Després d’aquest llarg recorregut arriben a Subirats per presentar el seu primer treball discogràfic que han titulat, Love Will Be the Theme Song (Fresh Sound). Un repertori cuinat a foc lent que es centra en el cançoner americà, amb composicions dels grans noms de Broadway o del Jazz, però que també inclou algunes pinzellades de bossa nova o de pop. L’exquisida col·laboració de Joan Mar Sauqué a la trompeta aporta versatilitat al projecte, oferint nous colors i textures. Pura seducció per començar el Festival de Música a les vinyes.

Abans de l’inici del concertes podrà fer una passejada pel celler Finca Batllori amb la copa de benvinguda i tot seguit presentació del XXI Festival Música a les vinyes. En acabar l’actuació, els assistents podran degustar una copa de Cava i Préssec d’Ordal, dos productes exquisits oferts en feliç maridatge.
Les entrades es poden adquirir al web subirats.cat/botiga. En cas que quedin localitats disponibles, el dia del concert s’habilitarà un punt de venda d’entrades a taquilla. L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona.

També et pot interessar

Comentaris