El vilafranquí Iu Voisin, campió d’Espanya de seleccions autonòmiques amb Catalunya

17/06/2024 - 16:19h

Catalunya va superar Madrid a la final amb un gol del penedesenc

El jugador vilafranquí de l’Igualada HC, Iu Voisin, s’ha proclamat aquest cap de setmana campió d’Espanya infantil de seleccions autonòmiques amb Catalunya. El penedesenc, infantil de segon any, va jugar tots els partits de la competició i va acabar marcant 3 gols (2 a la primera fase i 1 a la final). Catalunya va ser, amb diferència, el millor equip del campionat i va superar tots els rivals amb contundència.

A la primera fase, el combinat català va guanyar Madrid (6-1), Navarra (8-0), Andorra (10-0) i Cantàbria (9-1). Iu Voisin va veure porta en els duels davant Madrid i Andorra. A les semifinals, Catalunya va noquejar sense contemplacions Astúries (10-0), i a la gran final va tornar a passar per damunt del Madrid (8-4), després d’anar guanyant per 8-1. Voisin va signar el 7-1.

Fa quinze dies, el vilafranquí ja va guanyar el campionat de Catalunya de seleccions territorials formant part del combinat de Barcelona Sud. En aquella ocasió, el també penedesenc Biel Uberni el va acompanyar en el triomf.

També et pot interessar

Comentaris