El prebenjamí aconsegueix el primer triomf d’un equip del Sant Ramon al torneig de l’Enxaneta des de 2010

11/06/2024 - 16:07h

El torneig va ser un èxit amb diferents novetats

Després de 14 anys sense cap triomf dels equips del CP Sant Ramon A al Torneig de l’Enxaneta, el prebenjamí del club va trencar la sequera que datava del 2010. Els vilafranquins van superar CP Calafell, Alcobendas, Tàrrega, i CP Sant Ramon B.

Més enllà d’aquest èxit esportiu, el torneig va tornar a ser una gran festa de l’hoquei base. Enguany, a més, s’han introduït diverses novetats com ara el concurs de faltes directes, el xutòmetre i premis per pares i mares. L’APP del torneig també va registrar un elevat número de descàrregues i és una aposta consolidada de cara al futur. Pel que fa al xutòmetre, els dos guanyadors van ser Joel Reverté i Maria Vallès.

El CP Riudebitlles
A nivell d’equips guanyadors, en prebenjamí bronze es va imposar el CP Masquefa, en benjamins, el Sant Cugat, en alevins, el CP Voltregà, i, finalment, en infantils, el CP Riudebitlles. Els de Sant Pere van completar els èxits comarcals de la cita vilafranquina. El quadre d’honor penedesenc el va completar el segon lloc del CP Calafell a la categoria prebenajmí.

Pel que fa al partit entre el sènior de Primera Catalana i una selecció All Stars, la victòria va ser pel combinat d’estrelles (2-7). La selecció la van formar Marc Carrasco (Espanyol), Marc Cañellas (CE Vendrell), Pol Villa (Espanyol), Dídac Llobet (Espanyol), Aldo Velasco (CE Vendrell), Gerard Llobet (Espanyol), Carles Martínez (Sant Ramon), i Xevi Arcas (CP Palafrugell).

QUADRE D’HONOR

Prebenjamí Bronze: CP Masquefa

Prebenjamí: CP Sant Ramon A

Benjamí: Sant Cugat

Aleví; CP Voltregà

Infantil: CP Riudebitlles

També et pot interessar

Comentaris