Els Verds porten castells de nivell alt a l’Hospitalet de Llobregat

Fotos: Castellers de Vilafranca
10/06/2024 - 18:10h

Els Castellers de Vilafranca es marquen objectius de màxims per a l’actuació del pròxim 29 de juny al Pla de la Seu de Tarragona amb reptes importants.

Els Castellers de Vilafranca van actuar dissabte a la tarda a la plaça de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat amb motiu de la XXIV Diada de la Colla Jove de l’Hospitalet. Els verds van obrir plaça amb el 4d8a. Un castell impecable i de bona mida, controlat en tot moment i amb un pilar molt estable. Era el segon que es descarrega aquesta temporada per la colla de la camisa verda després de fer-ho per primera a Martorell el 28 d’abril. Feia, doncs, mes i mig que no es portava a plaça motivat per algun canvi en el tronc del pilar. El mateix temps que feia que no es portava a plaça el pilar de set amb folre. L’Hospitalet el va veure novament descarregat pels verds que ja treballen per pujar-los un pis més.

Els vilafranquins van descarregar en segona ronda un 3d9f de postal tot i mostrat algun desajust a la part alta del castell que en tot moment es va controlar. Era el sisè de la temporada que s’anotaven els Castellers de Vilafranca que completaven les rondes de castells amb el tercer 5d8 de la temporada.

A plaça van estar acompanyats dels Minyons de Terrassa que es van anotar el 5d8 com a castell més important i dels Castellers de Mollet i la colla amfitriona la Colla Jove de l’Hospitalet.

La colla té descansa d’actuacions fins el proper 23 de juny al circut de Catalunya de Montmeló i acabar el mes al Pla de la Seu al costat dels Xiquets de Tarragona. Una plaça on els verds ja estan treballant de valent per portar-hi castells de gamma extra. Un seria la td9fm que ja tenen a la butxaca enguany i les estrenes podrien ser el 5d9f o el pd8fm justament en un escenari de bon record per aquest castell dels vilafranquins.

També et pot interessar

Comentaris