Tres equips de Tercera Catalana es classifiquen per les semifinals de la Copa 2024

10/06/2024 - 15:16h

Espirall, Riudebitlles i Molanta amb el vigent campió Hortonenc de convidat

Els quarts de final de la Copa Ràdio Vilafranca 2024 van generar poques sorpreses i els favorits van imposar la seva llei. Tres dels quatre equips de Tercera Catalana que competien (Espirall, Riudebitlles i Molanta) estaran aquest diumenge a les semifinals i l’única absència dels representants de la categoria, serà la del CF Can Cartró perquè la seva eliminatòria va ser contra l’Espirall.

Precisament, aquest Espirall-Can Cartró va obrir el programa. El partit va ser molt espès i només un gol de Ferran Guinovart a les acaballes va decantar la balança a favor del amfitrions de la competició.
El segon partit de dissabte entre Hortonenc i Sant Cugat Sesgarrigues va ser més divertit. L’Hortonenc, vigent campió i en un estat de forma magnífic, es va desfer sense masa problemes dels santcugatencs i apunta, novament, com un dels favorits malgrat ser equip de Quarta Catalana.

Gols a dojo
El duel Riudebitlles-Monjos va ser el més espectacular de la ronda de quarts. El Riudebitlles va arribar a dominar 3-1 en els primers minuts de la segona meitat, però els Monjos, a la recta final i just després del 4-3, va tenir el 4-4 a tocar. El conjunt de Sant Pere, dirigit ja pel nou tàndem Dani Puerto-Joan Torrents, presenta candidatura per aconseguir la seva segona Copa, mentre que els Monjos s’acomiada a les primeres de canvi per segon any consecutiu.

A les files del Riudebitlles esment més que especial per a la figura d’Ivó Luque. El veterà jugador va marcar 1 dels 4 gols del seu equip i va augmentar la seva renda històrica de dianes a la comeptició. Luque és un dels jugadors que més vegades ha disputat la competició i un referent obligat de la Copa Ràdio Vilafranca.

La ronda de quarts es va completar a última hora de la tarda de diumenge amb un treballat triomf del Molanta davant el sant Sadurní (2-1). Les dues estrelles arlequinades, Oriol Boada i Jan Casas, van signar els dos gols molentencs. El Sant Sadurní ho va intentar, però no va poder donar la sorpresa i va dir adeu a la competició i a la temporada.

QUARTS DE FINAL

Espirall-Can Cartró 1-0; Hortonenc-Sant Cugat Sesgarrigues 3-0; Riudebitlles-Monjos 4-3; Molanta-Sant Sadurní 2-1

SEMIFINALS

Diumenge, 5 de la tarda (camp municipal de l’Espirall): Espirall-Hortonenc

Diumenge, 7 de la tarda (camp municipal de l’Espirall): Riudebitlles-Molanta

També et pot interessar

Comentaris