Mor una persona en caure en una nau en reformes a Vilafranca

Efectius policials i sanitaris al lloc de l’accident.
06/06/2024 - 11:27h

L’accident s’ha produït aquest dijous al matí, a les 10.15 h, a la carretera d’Igualada.

Un home de 39 anys ha mort aquest dijous al matí a conseqüència de les greus ferides que s’ha produït en caure d’una alçada de 6 metres mentre feia tasques a la teulada d’una nau en reformes a Vilafranca del Penedès.

L’edifici on s’ha produït l’accident es troba a la carretera d’Igualada.

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat un helicòpter medicalitzat fins a la capital penedesenca, que ha aterrat davant la redacció del 3d8. Malauradament, l’equip mèdic ja no ha pogut fer res per la víctima d’aquest succés, que ha estat atesa ‘in situ’ pel personal que s’ha desplaçat a l’indret en dues ambulàncies.

Fins al lloc del succés també s’hi han desplaçat unitats dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Vilafranca, que ha tallat el trànsit de vehicles a la mateixa carretera d’Igualada, entre el carrer Pines/Cid i el carrer General Zurbano.

De moment es desconeixen les causes de l’accident, que es troba sota investigació dels Mossos d’Esquadra, cos policial que ja ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat, d’acord amb els procediments establerts.

També et pot interessar

Comentaris