Vilafranca, seu de les proves de natació dels Jocs Catalans d’Esport Adaptat

05/06/2024 - 12:08h

Dissabte a la tarda al Complex Aquàtic de la vila

Vilafranca del Penedès viurà aquest dissabte a la tarda una nova cita esportiva d’alt nivell. La vila serà seu de les proves de natació dela setzena edició dels Jocs Catalans d’Esport Adaptat que van començar el passat cap de setmana a Premià de Mar i acabaran a Vilafranca dissabte amb les proves de natació.

Set clubs competiran al Complex Aquàtic amb l’objetiu de convertir els seus nedadors en els millors del país en cadascuna de les proves. La jornada tindrà una prèvia dissabte al matí (entre les 10 i la 1) a les pistes exteriors del Pavelló Nou de la zona esportiva amb diferents activitats de promoció de l’esport adaptat. Hi haurà demostracions de bàsquet en cadira de rodes i de boccia. Hi podrà jugar tothom qui ho vulgui.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca, Gemma Romeu, s’ha mostrat molt satisfeta de poder acollir aquest esdeveniment. “Es també una manera d’agraïr el treball i l’esforç del nostre campió de natació adaptada, Toni Ponce”, ha assenyalat a l’acte de presentació. El mateix Ponce ha explicat que “serà un orgull competir a casa i fer-ho defensant els colors del Club Natació Vilafranca”.

L’objectiu de Vilafranca era poder acollir la totalitat de la setzena edició dels Jocs, però no ha estat possible en aquesta ocasió. Sobre això, el president de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Ricardo Moreno, ha explicat que “sabíem de l’interès de Vilafranca de ser la seu, però teníem uns compromisos previs amb Premià de Mar. Queda pendent que Vilafranca sigui seu única i és per això que, des de la Federació, prenem el compromís ferm que ho sigui en un breu periode de temps. La ciutat s’ho mereix i té la capacitat i els equipaments adequats”

També et pot interessar

Comentaris