Espirall-Can Cartró, Hortonenc-Sant Cugat, Monjos-Riudebitlles i Sant Sadurní-Molanta, a la Copa

04/06/2024 - 09:48h

Els quarts de final es juguen aquest dissabte i diumenge a l’Espirall

La plaça Marimon i Llança de Sant Llorenç d’Hortons va ser l’escenari enguany de la presentació de la Copa Ràdio Vilafranca. Els vuit equips participants a l’edició d’aquest 2024 van conèixer els emparellaments de la competició que comença dissabte amb la ronda de quarts de final al municipal de l’Espirall.

Els duels de quarts de final seran Espirall-Can Cartró (dissabte, 5 de la tarda), Hortonenc-Sant Cugat (dissabte, 7 de la tarda), Monjos-Riudebitlles (diumenge, 5 de la tarda) i Sant Sadurní-Molanta (diumenge, 7 de la tarda). Els guanyadors de les dues primeres eliminatòries s’enfrontaran entre sí a les semifinals del dissabte 15, i els guanyadors de les dues últimes també es veuran les cares entre sí el mateix dissabte 15, de nou al municipal de l’Espirall.

El trofeu que s’entregarà al campió l’ha tornat a dissenyar l’artista de Sant Pau d’Ordal, Josep Massana que, un any més, ha volgut col.laborar en l’organització d’aquesta esperada cita futbolística comarcal. Les regidores d’Esports de Sant Llorenç d’Hortons, Cristina Ferrer i Vilafranca del Penedès, Gemma Romeu, van ser les encarregades de descobrir el trofeu de Massana.

La presentació i el sorteig va omplir de públic i de representants dels vuit clubs participants la plaça Marimon i Llança de Sant LLorenç d’Hortons. Des de l’any passat, aquest acte protocolari s’organitza al poble del campió de la darrera edició, que el 2023 va ser el CF Hortonenc. L’alcalde de Sant LLorenç d’Hortons, Jordi Catalán i el president del CF Hortonenc i delegat territorial de la FCF, Joan Estruch, el conseller d’Esports del CCAP, Raül Casado i el director de Penedès TV, Sergi Ansón, van ser presents a l’acte.

Tito Boada, creador i coordinador de de la Copa Ràdio Vilafranca, torna aquest any està al peu del canó per tirar endavant una competició que, amb el pas del temps, s’ha convertit en un clàssic i en una cita molt esperada per part de tots els clubs de l’Alt Penedès.

També et pot interessar

Comentaris