Dissabte l’Escola de Música Maria Dolors Calvet celebra la festa de cloenda del 25è aniversari

30/05/2024 - 10:19h

A la nit tindrà lloc una actuació especial a la plaça Jaume I amb el concert de cloenda amb la banda de l’escola fent tàndem amb la Sidral Brass Band.

Aquest dissabte tindrà lloc la Festa de l’Escola de Música, uns dels actes principals que servirà de clausura, del 25è aniversari de l’Escola. Enrere queden moltes de les activitats programades per aquest 25è aniversari: Coral de Mares i Pares i exalumnes, Concert de Nadal, cursos de curta durada, Aupa Strings, trobades de flauta, big band, El Gotim Daurat, renovació de la imatge gràfica, etc.

Ball a plaça

La festa de clausura serà a la plaça Jaume I, davant del Palau Baltà i començarà amb el Ball de plaça, a les 8 de la tarda a càrrec dels Ministrers de l’escola que oferiran un repertori de ball tradicional per a balladors i tothom qui ho vulgui, i que servirà de tancament del curs de curta durada de Balls de plaça.
A 2/4 d’11 de la nit tindrà lloc sobre l’escenari del Palau Baltà el concert de cloenda, el Ball a Banda. Una actuació especial on es podrà gaudir de la banda de l’escola, sota la direcció de Sergi Raya, fent tàndem amb la Sidral Brass Band, formació penedesenca de renom on hi participen uns quants antics alumnes del centre.

Concerts oberts

Aquests concerts són oberts, gratuïts per tota la ciutadania amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i les famílies, i comptaran amb servei de barra per tothom qui ho desitgi.

Entre els dos actes l’AFA s’encarregarà d’organitzar un sopar popular per a tothom qui ho vulgui.
L’activitat de l’escola no s’aturarà aquí, ja que encara queden els concerts i participacions habituals a final de curs: Combos al Forat del Pany (5 i 6 de juny), Concerta’t (15 de juny), Festa de la música (21 de juny) i vijazz (04 de juliol).

També et pot interessar

Comentaris