Arnau Montaner, Blanca Weber, Aina Guardiet i Xènia Domènech, premiats per l’Esportiu Penedès

28/05/2024 - 16:01h

Montaner i Weber van rebre el guardó d’Atleta d’Or

Nit d’emocions intenses en el decurs del XXI Sopar Gala de l’Esportiu Penedès, celebrat a la Societat de Les Gunyoles amb la participació de 170 persones. Durant la gala es va retre homenatge als millors atletes del club.

Es va homenatjar les grans gestes d’Eduard Hernández, Lucas Alonso, Jazmín Romeu i Jessica Tipan, a més de Martí Fontanals, Sam Linares, Pedro José Aranda, Marc Mañé, Manel Linares o Teresa Blasco, entre altres. Un dels moments àlgids, desprès del parlament del president, Jordi Reyné, va ser quan Arnau Montaner i Blanca Weber van recollir el guardó “Atleta d’Or”, el màxim distintiu que atorga l’entitat.

També hi va haver reconeixement pels entrenadors i monitors del club, així com per als millors atletes de promoció. Es van premiar més d’una dotzena de joves valors pels seus podis en campionats de Catalunya. Aina Guardiet i Xènia Doménech es van emportar el reconeixement més especial pel seu rendiment durant el darrer any. La gala es va tancar amb diferents parlaments i una sèrie de jocs per animar les 170 persones presents.

També et pot interessar

Comentaris