La Societat Esportiva Casal es classifica per la Final a 4 de Segona Catalana sense jugar

22/05/2024 - 17:59h

La renúncia del Bàsquet la Marina ho ha fet possible

Canvi de plans al Casal. L’equip vilafranquí ha sabut que s’ha classificat de manera automàtica per la Final a 4 de la Segona Catalana que s’ha de disputar el proper cap de setmana de l’1 i 2 de juny a Sant Hilari Sacalm. La renúncia del Bàsquet la Marina barceloní, que ja estava classificat previament per aquesta Final a 4, ha permès els vilafranquins avançar sense necessitat de jugar.

La SE Casal havia de disputar aquest dissabte, també a Sant Hilari Sacalm, l’eliminatòria prèvia de la Final a 4 enfront el CB Sant Cugat. En cas de triomf davant els vallesans, els casalistes obtenien el passaport per la disputa de la darrera ronda. Ara no caldrà jugar aquest enfrontament. De fet, tant Casal com Sant Cugat entren en el quadre definitiu de la Final a 4 i es veuran les cares a les semifinals del dissabte 1 de juny (6 de la tarda) al pavelló municipal de Sant Hilari Sacalm.

La segona semifinal la jugaran el Reus Deportiu contra el guanyador de la prèvia entre el Blanes i el Vilanova del Vallès. Aquesta fase final la juguen els campions dels 6 grups de Segona Catalana i serveix per dictaminar el campió de Catalunya de la categoria.

També et pot interessar

Comentaris