L’equip cadet de la Unió Esportiva Subirats guanya la lliga de Segona Divisió sense perdre cap partit

21/05/2024 - 17:19h

Els penedesencs han marcat 166 gols en 27 partits

L’equip cadet de la Unió Esportiva Subirats s’ha proclamat campió de lliga del grup 50 de Segona Divisió. Els penedesencs han signat un campionat molt brillant i, a falta només d’un partit, es mantenen imbatuts (24-3-0). El Subirats presenta uns números espectaculars. A més de no haver cedit cap derrota en 27 jornades, el balanç de gols és brillant (166 a favor i només 17 en contra). Porten 9 punts d’avantatge al segon classificat, el Cubelles (75-66).

Per celebrar l’èxit, que es va certificar amb un clara victòria enfront el Ribes (5-1), els jugadors verd-i-negres es van passejar pel municipi damunt d’un remolc. Va ser el colofó d’una campanya històrica que finalitzarà amb el darrer enfrontament al camp del Sitges C.

La plantilla de la UE Subirats cadet la formen: Aleix Domènech, Eric Mestres, Aitor Medialdea, Teo Rovira, Joan Sené, Josep Gibert, Oriol Gutiérrez, Lluc Canals, Arnau Montserrat, Leo Melendres, Ferran Montserrat, Martí Galimany, Pere Catasús, Francesc Munné, Pau Cañero, Adam Cirera, Adrià Ferrer, Martí Ferrer, Oussama Boujada, Bile Solé, Iu Batet, Enric Gombau, Erol Creus, i Eloi Volta. L’entrenador és Bernat Amigó i el delegat, Andreu Ferrer

També et pot interessar

Comentaris