El Patí Calafell i el CE Noia s’afegeixen al projecte de la International Skating Academy de Camp Joliu

20/05/2024 - 17:59h

El jugador Jordi Bargalló serà l’entrenador principal

La International Skating Academy (ISA) amb seu al Campus Camp Joliu, segueix sumant. En aquesta ocasió el Club Patí Calafell amb el seu president Javier Luna i el Club Esportiu Noia presidit per Josep Maria Ribas han signat el conveni per unir-se a l’ISA, una iniciativa pionera i que impulsarà l’hoquei patins, el patinatge artístic i tot el món de l’skating al territori. Amb aquesta signatura s’afegeixen dos nous clubs al projecte que ja comptava amb el CP Vilafranca, el CP Vilanova i el CP Vendrell.

La suma de clubs fa realitat un actiu molt importat per a desenvolupar aquest esport i que el campus Camp Joliu sigui la primera seu del món on hi ha una aliança entre la formació acadèmica per a esportistes de tots els països i de tot els àmbits de l’skating i els principals clubs de referència a Catalunya.

En aquest sentit també s’ha sumat al projecte Jordi Bargalló que serà l’entrenador principal (Head Coach) de l’ISA.  Bargalló és diplomat en Magisteri d’Educació Física i un referent internacional en el món de l’hoquei patins on ha guanyat tots els títols possibles entre els que destaquen quatre mundials, quatre europeus i tres Champions League. Ha estat capità de la selecció espanyola, la selecció catalana, el Liceo de la Corunya i l’Oliveirense de Portugal.

També et pot interessar

Comentaris