Dues produccions comarcals sobre Guimerà finalitzen la programació del Temporada

16/05/2024 - 09:17h

El Teatre Àngel Guimerà acull aquest cap de setmana les dues representacions teatrals.

Aquest divendres 17 de maig, al Teatre Àngel Guimerà, l’alumnat del Batxillerat Artístic de l’Institut Baix Penedès interpretaran ‘De la vida i de la mort…’, un espectacle que confronta les obres de dos poetes radicalment diferents. D’una banda, Joan Salvat-Papasseit, el poeta de l’amor i del vitalisme, de l’entusiasme i dels colors; i de l’altra, l’obra poètica romàntica i gòtica d’Àngel Guimerà, plena de foscor i imatges terrorífiques.

El 2024 és l’Any Guimerà i també l’Any Salvat-Papasseit, i és per aquest motiu que l’#escenicbaixpenedes construeix una obra escènica en què la poesia i la cançó prenen tot el protagonisme.

I ja per finalitzar la programació d’aquest primer semestre, aquest diumenge el Grup de Teatre de La Cumprativa de Llorenç del Penedès, amb dramatúrgia de Neus Oliveras i direcció de Rosa Andreu, interpretaran ‘Mosaic de passions’. Dos personatges de Guimerà, Baldirona i Tomasa, ens acompanyen per oferir-nos un tast guimeranià. Les dues no es queden indiferents, ni davant la temàtica de les escenes, ni amb la presència, encara que sigui indirecta, del dramaturg.

Dins del marc d’una obra coral, l’autora d’aquest muntatge teatral entrellaça personatges i fa reviure escenes, on la temàtica incideix essencialment en un gran tema: la passió amorosa.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, a la recepció de l’EMMPAC, aquest divendres, de 10 h a 13 h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

També et pot interessar

Comentaris