Les entrades pel Concurs de Castells es posaran a la venda el 24 de juliol

15/05/2024 - 16:49h

Hi participaran 42 colles castelleres. 12 el diumenge 29 de setembre, a Torredembarra; 18 agrupacions més actuaran el dissabte 5 d’octubre, a la TAP; i les 12 millors colles del país participaran a la jornada del 6 d’octubre, també a la TAP de Tarragona.

La XXIX edició del Concurs de Castells s’ha presentat avui a Tarragona. Aquest gran esdeveniment cultural se celebrarà, com ve sent habitual des de l’any 2014, en una triple jornada: el diumenge 29 de setembre, a
Torredembarra; i el dissabte 5 i el diumenge 6 d’octubre, a la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona. La presentació del Concurs de Castells, l’espectacle casteller més gran del món s’ha fet aquest dimecres en un acte durant el qual s’han desvetllat altres aspectes de la pròxima edició, com la imatge del cartell del Concurs 2024 o el dia que es posaran a la venda les entrades.

En aquesta XXIX edició hi participaran novament quaranta-dues colles castelleres. Dotze d’elles ho faran el diumenge 29 de setembre, a Torredembarra; divuit agrupacions més actuaran el dissabte 5 d’octubre, a la TAP; i les dotze millors colles castelleres del país participaran en la jornada de diumenge, també a la TAP de Tarragona.

Les agrupacions que prendran part en l’edició del Concurs de Castells de 2024 quedaran definides el 31 d’agost, en funció de la seva posició al Rànquing Estrella, mentre que el sorteig d’ubicació a plaça i l’ordre d’actuació en les tres jornades, se celebrarà el dimecres 11 de setembre a la tarda, en un acte públic al Teatre Tarragona que serà retransmès en directe per TAC12 i la Xarxa de Televisions locals.

La posada a la venda de les entrades per assistir a les jornades de dissabte i diumenge a la TAP serà el 24 de juliol. El nombre d’entrades disponibles per a la jornada de dissabte serà de 5.000, i per l’endemà diumenge, 6.000. Pel que fa als preus, les entrades del dissabte 5 d’octubre costaran 6 €, i les del diumenge 6 d’octubre, 15 € a la primera graderia (amb seient), i 12 € al segon pis (dempeus). En tots els casos es mantenen els mateixos preus que el Concurs del 2022.

Trobada de colles internacionals

El dissabte 5 d’octubre, en horari matinal, la Plaça de la Font de Tarragona tornarà a acollir, una edició més, la Diada Castellera Internacional amb la participació de colles vingudes de fora de Catalunya.

Un cartell fet a semblança dels castells

L’acte de presentació ha servit també per donar a conèixer la nova imatge del Concurs de Castells 2024, obra de l’artista visual Ricard Martínez Teruel, així com la seva adaptació al cartell de la XXIX edició, que ha confeccionat el dissenyador Miquel Àngel Cuesta.

També et pot interessar

Comentaris