Jéssica Tipán (Esportiu Penedès), subcampiona d’Espanya dels 50km ruta

15/05/2024 - 13:39h

Fa poques setmanes també va guanyar el campionat de Catalunya de marató

La localitat avilesa de Sotillo de la Adrada va acollir el Campionat d’Espanya en ruta d’ultradistància, on es disputaven els títols estatals de 100 i 50km. Va ser en aquesta segona distància, la dels 50km, que competia la representant de l’Esportiu Penedès Jéssica Tipán, poques setmanes desprès de guanyar el títol absolut de campiona de Catalunya de Marató. Tipán va aconseguir el subcampionat i es va penjar la medalla de plata estatal signant, amb un registre de 3h 41m 37s, una temporada per emmarcar.êr

Per la seva banda, al Campionat de Lliga Nacional, cinc atletes de l’Esportiu Penedès van participar com a cedits al CA Manresa, gràcies a un acord entre clubs, i va ser a Durango, al grup on competien les dones, que la Blanca Weber va aconseguir una millor marca de 5.70m al salt de llargada,  que suposa la millor marca d’una atleta de l’Esportiu Penedès en aquesta modalitat. Poc abans ja havia avisat amb un intent de 5.76m que no va ser vàlid per superar el vent favorable permès.

Al mateix encontre, Ioana Maria Secara va ser tercera al disc, amb un millor tir de 41.90 metres, mentre que a la prova de pes va contribuir amb un tir de 10.32m. La jove Xènia Domènech s’estrenava en una competició de Lliga, amb una actuació discreta als 3000mll.

També et pot interessar

Comentaris