La cursa d’orientació Lluís Barrera arriba el dia 26 a la seva dotzena edició

15/05/2024 - 10:01h

Bon ritme d’inscripcions deu dies abans de la prova

El proper diumenge 26 Vilafranca tornarà a acollir la tradicional cursa d’orientació Lluís Barrera, que enguany arriba a la seva dotzena edició. Recordant la figura de l’antic cap de colla dels Xicots de Vilafranca i membre de l’Esportiut Penedès, Lluís Barrera, desaparegut el 2010, la cursa tindrà dues categories, una llarga i una curta de caire familiar.

La inscripció es pot fer a nivell individual o per equips tant masculins, com femenins o mixtes. Carles Adell, president dels Xicots de Vilafranca, es va mostrar molt satisfet de tornar a gaudir de la cursa durant l’acte de presentació que es va fer a la seu de la colla castellera.

Entrega de premis
A més de presentar la cursa, també es van entregar els premis als nens i nenes que han participat i guanyat el concurs de disseny del cartell de l’edició d’aquest 2024. Es una altra de les tradicions de l’organització que es manté amb el pas de les edicions.

La cursa Lluís Barrera coincideix aquest any en un cap de setmana farcit d’activitats a Vilafranca amb la Gravel Penedès de ciclisme o la Kuniun.go, una cursa popular que s’estrena en el calendari esportiu local. Des de l’organització de la Lluís Barrera s’assenyala que el ritme d’inscripció és una mica més elevat que en anteriors ocasions i que la coincidència amb les altres activitats pot ser, fins i tot, positiva.

Com és habitual, els preus de les inscripcions a la Lluía Barrera seran populars. Per la cursa llarga, el preu és de 8 euros (10 euros si es realitza el mateix diumenge 26) i per la cursa curta de 3 euros (5 euros si es realitza el mateix dia de la cursa).

També et pot interessar

Comentaris