La societat coral El Gotim de Llorenç presenta el concert del 10è aniversari

13/05/2024 - 17:49h

Un espectacle amb música i vi però que també comptarà amb esquetxos teatrals i col·laboracions especials.

Un viatge emocional per la primera dècada de la Societat Coral, de les arrels al tronc, dels sarments al fruit, així és com es presenta la coral El Gotim però aquesta vegada en una nova dimensió. Els més de trenta components de la Coral, sota la direcció de Roser Esteban, estaran acompanyats aquesta vegada per tres músics d’alta volada dins l’escena tradicional com són el contrabaixista Marcel Casellas, l’acordionista diatònica Cati Plana i el percussionista Pere Olivé.

Un espectacle projectat per ser dut a terme en un dels racons més singulars de Llorenç del Penedès, la Nau del Celler Modernista de l’Agrícola, una obra remarcable de l’arquitecte Cèsar Martinell. L’espectacle abraçarà les essències del cant i del vi, però comptara amb molts ingredients complementaris com seran esquetxos teatrals i col·laboracions sonades. La compra d’una entrada inclou, pels adults, una copa de cava de benvinguda i una copa commemorativa de regal. I en el post-espectacle de divendres es podrà gaudir d’un espai de restauració on també se serviran vins i caves de l’Agrícola. I on la gent de Jamaicat, en estricte vinil, amenitzarà la festa fins entrada la nit.

L’espectacle tindrà dues sessions: el divendres 17 de maig a les 20.15 i el diumenge a les 19 h; i en ambdós casos l’aforament serà limitat. Les entrades ja estan a la venda al web www.entrapolis.com/entradas/gotim-experience. També es podran aconseguir de manera física a la botiga de Ca l’Estudiant, a Llorenç del Penedès.

La Societat Coral El Gotim està formada per 37 coristes de Llorenç del Penedès i rodalies. El gotim -un penjoll de raïm d’escassos grans- penja dels sarments i fa d’emblema d’aquesta formació. El seu repertori té els seus fonaments en les sardanes i la cançó de taverna. La cantada de Caramelles és la raó de ser d’aquest projecte, però també han actuat en diversos indrets de Catalunya o el País Basc, durants aquests 10 anys d’existència.

També et pot interessar

Comentaris