Sergi Punset marxa a Itàlia per dirigir l’Azzurra Novara que acaba d’ascendir a la sèrie A-1

13/05/2024 - 16:28h

Quart equip italià a la trajectòria del tècnic vilafranquí

El tècnic vilafranquí Sergi Punset torna a fer les maletes i la propera temporada dirigirà l’Azzurra Novara, un equip que acaba d’ascendir a la sèrie A-1 italiana. Serà la quarta experiència a l’hoquei italià de Punset. Fins ara havia estat al Bassano, al Breganze i a l’Hockey Vercelli, i ara a un Azzurra Novara de nova creació. De fet, el club es va fundar el 2013 i no té res a veure amb l’històric Hockey Novara (guanyador de 32 lligues, 20 copes d’Itàlia i 3 copes de la CERS) que va desaparèixer el 2011.

De fet, l’Azzurra Novara (Blava Novara) es va crear per agafar el relleu, precisament, del Hockey Novara. Serà, però, la seva primera participació a la màxima categoria de l’hoquei italià. Punset tindrà doncs el grans repte de consolidar l’equip a la sèrie A-1.

Es tracta d’una circumstància molt semblant a la seva darrera experiència transalpina. Va agafar les regnes del Hockey Vercelli, un equip també de recent creació, just l’any del seu primer ascens a la sèrie A-1. Amb el Vercelli no només va certificar la permanència, sino que, a més, va classificar l’equip per les competicions europees. Curiosament, també, Novara i Vercelli són dues ciutats molt properes una de l’altra i les dues han estat referència de l’hoquei italià durant tota la història d’aquest esport.

També et pot interessar

Comentaris