La Unió Esportiva Sant Sadurní està a un triomf de la promoció d’ascens a Tercera Catalana

09/05/2024 - 15:23h

Guanyant l’Avinyonet es classificarà

La Unió Esportiva Sant Sadurní té a tocar la disputa de la promoció d’ascens a Tercera Catalana. La inesperada derrota del Sant Cugat Sesgarrigues a Gelida (4-3), sumada a la victòria dels sadurninencs als Alumnes Obrers davant l’Atlètic Vilanova (2-3) la darrera jornada, ha capgirat la classificació.

Ara mateix, la UE Sant Sadurní és segon a la taula, amb dos punts més que el Sant Cugat Sesgarrigues (65-63). Els blaus, a més, tenen guanyat administrativament el darrer partit del campionat davant el FC Canyelles (3-0) i només necessiten superar aquest diumenge l’Avinyonet per certificar la seva presència a la promoció.

La jornada del passat cap de setmana era clau per a les aspiracions de Sant Cugat i Sant Sadurní i, final, els de la Triola en van treure tot el profit del món. La visita als Alumnes Obrers no era fàcil i el triomf no es va concretar fins al minut 81 (Èric González). L’exjugador, entre d’altres, del FC Vilafranca està sent una peça clau en l’èxit sadurninenc. A Vilanova va signar un triplet i ja suma 18 gols en el global del campionat. El seu concurs pot ser clau a la promoció.

A falta de dues jornades per acabar la lliga a Quarta Catalana, ja hi ha diversos equips classificats per a la promoció. El llistat el formen La Llagosta, Torelló B, Llinars, Olímpic de la Garriga B, Canyelles C i Papiol com a conjunts que tenen el passaport matemàtic. Hi ha un grup de 8 equips més que poden certificar la participació aquest cap de setmana, i la resta, la darrera jornada.

També et pot interessar

Comentaris