El Casal està a un pas de guanyar la lliga i disputar les fases per ser campió de Catalunya

09/05/2024 - 09:43h

Diumenge ha de superar el Sant Jordi al Joan Marquès

La Societat Esportiva Casal té diumenge a la tarda (3/4 de 7 de la tarda) la seva darrera prova. Els vilafranquins s’enfronten al pavelló Joan Marquès al Sant Jordi amb l’objectiu de certificar un triomf que segellaria el títol de campió de lliga del grup 5 de Segona Catalana. El Casal ja va aconseguir l’ascens matemàtic a Primera Catalana fa quinze dies, i ara busca arrodonir la campanya 23/24.

El Sant Jordi arriba a Vilafranca amb els deures de la permanència ja fets i no s’hi juga res. Per la seva banda, el Casal, a més de certiifcar el títol, també té l’oportunitat de tancar la temporada regular amb el ple de victòries com a local al Joan Marquès. El Casal serà campió de lliga si guanya, o si el seu màxim rival, el CB Abrera, perd a casa enfront el Cornellà.

Si els de Roger Vendrell ratifiquen el títol, disputaran les fases per ser campió de Catalunya de Segona Catalana. Les fases les jugaran els campions dels sis grups de Segona Catalana. Quatre dels sis campions, entre ells el Casal, disputaran una primera eliminatòria prèvia el dia 25, a Sant Hilari Sacalm. Els dos guanyadors de la prèvia es veuran les cares amb els altres dos campions exempts una setmana després a la Final a 4, també a Sant Hilari Sacalm

El Casal jugarà l’eliminatòria prèvia amb el campió del grup 4, un grup que s’acaba de decidir aquest cap de setmana. CB Sant Cugat i CB Sant Pere de Terrassa estan empatats al front la taula (20-5) amb el bàsquet-average favorable als santcugatencs. Ara nateix, el rival dels vilafranquins seria el Sant Cugat.

En cas de superar la prèvia, a les semifinals de la Final a 4 (1 de juny), el Casal es veuria les cares amb el campió del grup 6, el Club Esportiu La Marina de Barcelona.

També et pot interessar

Comentaris