Iñaki Martínez de Lamo i Lourdes Puiggròs, els més ràpids de la Marxa 7 Cims d’aquest any

08/05/2024 - 11:27h

Van participar-hi més de 650 atletes

El Penedès va tornar a viure amb intensitat la Marxa 7 Cims que enguany va reunir 652 atletes, dels quals 567 van acabar creuant la línia d’arribada. Iñaki Martínez de Lamo (5h 00 minuts) en categoria masculina, i Lourdes Puiggrós (6 hores i 18 minuts) en categoria femenina van ser els dos millors participants en aquesta prova que no té caràcter competitiu.

La pujada als tradicionals 7 cims (Clapí Vell, Puig de l’Aliga, Montagut, Formigosa, Solanes, Montmell i Turó de Sant Joan) va ser, com és habitual cada any, la fase més espectacular i esperada. La sortida i l’arribada, també com és tradició, es va focalitzar a Torrelles de Foix.

Fins a 100 col.laboradors voluntaris van contribuir de manera molt activa a fer de la marxa un èxit. Aquest any també es va notar un rellevant increment de seguidors, familiars i acompanyants dels participants que es van concentrar als punts de control i avituallament. La molta calor que va fer durant tota la jornada va provocar aquesta vegada un augment del número d’abandonaments (86).

La marxa va finalitzar amb l’arribada del darrer participant al cap de 13 hores i 50 minuts des del moment de la sortida. Són 10 minuts abans del temps màxima que estableix l’organització del Centre Excursionista del Penedès (CEP) per cobrir el recorregut dels 54km que transita per l’Alt i el Baix Penedès, i també per l’Alt Camp.

La Marxa 7 Cims, malgrat no ser competitiva, forma part del calendari de caminades de resistència de la FEEC. A partir d’ara, ja toca pensar en l’edició de l’any que ve.

També et pot interessar

Comentaris