Mor un participant del Torneig Enfutbola’t al Vendrell

Un dels partits del torneig.
02/05/2024 - 11:24h

Era d’un club del Masnou i es va desplomar mentre feia cua per rebre el dinar.

Un participant al Torneig Enfutbola’t que tenia lloc aquest dimecres a les instal·lacions esportives de Tancat del Vendrell, amb la participació de més d’una cinquantena d’equips, va morir sobtadament al migdia, per bé que fora del que és la competició.

L’Enfutbola’t és un torneig no competitiu i inclusiu que tenia lloc per primer cop a les comarques de Tarragona, organitzat per la Fundació de la Federació Catalana de Futbol i al qual hi participaven un miler d’esportistes, repartits en cinc camps de futbol: 4 de futbol 7 i un de futbol 5 al poliesportiu municipal del Camp d’Esports.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell, Àlex Barrera, que ha lamentat el fet luctuós, ha explicat al 3d8 que l’esportista víctima del succés, d’uns 60 anys i que feia de porter, es va desplomar mentre esperava a la cua del dinar. Tot i l’assistència dels equips mèdics presents en un acte concorregut com aquest al Vendrell, no van poder reanimar-lo del que va ser una aturada cardiorespiratòria.

No consta que l’esportista tingués cap patologia prèvia.

Com a mostra de respecte per la víctima i el seu entorn, la Fundació Catalana de Futbol i la Federació Catalana van decidir suspendre la resta de partits de la sisena edició d’aquest torneig, que s’havia d’allargar fins a mitja tarda d’aquest 1 de Maig.

També et pot interessar

Comentaris