Quatre premis teatrals per la companyia teatral MaGreT

30/04/2024 - 16:27h

El grup vilafranquí va ser reconegut al Concurs de Canet de Mar, entre d’altres, amb el premi per votació popular.

El grup de teatre vilafranquí MaGreT Companyia Teatral va obtenir el passat dissabte 29 d’abril quatre reconeixements del jurat del Concurs de teatre de Canet de Mar. En concret van ser el premi per votació Popular, Millor actriu principal per Marta Escudé, 3r premi a Millor direcció per Marta Escudé i Gregori Escalona i 3r premi al Millor muntatge. A banda, el grup va rebre nominacions al Millor espectacle en català i Millor actor principal per Gregori Escalona.

Canet de Mar compleix 50 anys organitzant un concurs de manera ininterrompuda i és un dels més antics de Catalunya amb molta tradició teatral, d’aquí la importància dels reconeixements. Els components de MaGreT Cia teatral han valorat de manera molt especial el premi per votació popular que és el reconeixement directe del públic al seu treball.

Un any d’un projecte triomfal

Aquest mes d’abril fa just un any de la presentació del projecte “Losers” i, fins ara, ha obtingut premis en tots i cada un dels concursos presentats.

Cal destacar el premi a la Millor actriu principal per la vilafranquina Marta Escudé, que una vegada més va ser escollida millor actriu del concurs.

També et pot interessar

Comentaris