Es presenta la imatge gràfica de la Festa Major del Vendrell amb el lema “De traca i mocador”

30/04/2024 - 11:30h

Del 25 al 28 de juliol pel Vendrell passaran reconeguts artistes com Los Manolos, Julieta, Talco o Fórmula V.

Dissabte passat com a cloenda dels actes del Dia de l’Administrador que va celebrar els deu anys de la recuperació d’aquesta figura, els Administradors de Santa Anna van presentar la imatge gràfica de la Festa Major 2024 amb el lema “De traca i mocador”. Els Administradors d’enguany també van presentar les propostes nacionals i internacionals per a tots els públics que posaran música durant els quatre dies de festa. Del 25 al 28 de juliol pel Vendrell passaran reconeguts artistes com Los Manolos, Julieta, Talco o Fórmula V.

Els Administradors de Santa Anna han determinat que una de les gran apostes de la Festa Major d’enguany sigui la inclusió. En aquesta línia, properament es presentarà el conjunt d’accions que fomentaran que el 25, 26, 27 i 28 de juliol puguin ser gaudits de manera igualitària per tothom.

10è aniversari de la recuperació dels Administradors de Santa Anna

A part de presentació de la imatge gràfica i de les propostes musicals de la Festa Major 2024, el passat dissabte 27 d’abril també es van celebrar els 10 anys de la recuperació dels Administradors de Santa Anna. El dia va engegar amb unes Matinades per diferents carrers de la vila mentre s’anaven recollint les diferents generacions d’administradors, per acabar trobant-se tots junts a la plaça del Mercat per fer un esmorzar de celebració.

També al matí es va inaugurar la l’exposició “Amb ulls d’administrador”, organitzada pels Administradors de Santa Anna 2024, que estarà a la sala polivalent de la Sala Portal del Pardo fins al 9 de maig. En aquesta mostra s’hi poden trobar elements de les diferents Festes Majors des del 2014 fins a l’actualitat: des de programes de mà, cartells, marxandatge i també frases d’administradors dels diferents anys, deixant palesos els sentiments i emocions que deixa a tots aquells que han organitzat la Festa Major del Vendrell.

Per acabar, tots es van reunir a la plaça del Tívoli per descobrir la imatge gràfica i les propostes musicals de la Festa Major 2024, on abans es va poder visualitzar un vídeo dedicat als 10 anys de la recuperació d’Administradors de Santa Anna amb diferents imatges d’ells i de diferents actes de les 10 Festes Majors.

També et pot interessar

Comentaris