Conveni entre la International Skating Academy de Camp Joliu i la Real Federación Española de Patinaje

24/04/2024 - 11:49h

Pas rellevant per dinamitzar el projecte d’hoquei al territori

Un dels convenis més esperats per poder impulsar el patinatge al nostre territori es va signar el cap de setmana entre la International Skating Academy (ISA) que té la seva seu al Campus Camp Joliu i la Federació Espanyola de Patinatge. L’objectiu d’aquest acord  és fomentar aquest esport i assolir la formació dels nens i nenes, joves i adults en la pràctica esportiva del patinatge en totes les seves modalitats.

La signatura del conveni va anar a càrrec de Carles Folguera, director estratègic de la NSA (Nastic Sport Academy) de Camp Joliu i un veterà jugador d’hoquei patins, i el president de la Reial Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua. També van ser presents en la signatura la Dolors Ferrer i en Lluis Ferrer, responsables del projecte ISA.

Entre els acords s’estableix la cooperació en el desenvolupament d’accions i projectes en l’àmbit del patinatge i es faran campanyes conjuntes i formacions adreçades a esportistes, jutges i àrbitres. La ISA posarà a disposició de la Federació les instal·lacions de Camp Joliu per a fer-hi concentracions, clínics o tecnificacions.

La International Skating Academy suma ara aquest important projecte entorn el patinatge per donar visibilitat a aquest esport i aconseguir, com indicava Carles Folguera el repte més important “fer compatible una gran formació acadèmica amb l’alt rendiment esportiu. Que conciliar-ho sigui una realitat”. Folguera es va incorporar fa dos anys al Campus Camp Joliu després de la seva dilatada experiència al Futbol Club Barcelona i com a director de La Masia duran dues dècades.

Amb aquesta signatura es fa realitat un actiu molt importat per desenvolupar aquest esport i que el Campus Camp Joliu sigui la primera seu del món on hi ha una aliança entre la formació acadèmica per a esportistes de tots els àmbits de l’skating i els principals clubs de referència a Catalunya.

També et pot interessar

Comentaris