Judit Neddermann presenta LAR, el seu cinquè àlbum dins el festival solidari Musicveu

23/04/2024 - 16:41h

Serà aquest diumenge, a les 7 de la tarda, als jardins del celler Oriol Rossell a Sant Marçal.

El Festival Solidari Musicveu acull diumenge a les 19h al Celler Oriol Rossell a Sant Marçal el concert de Judit Neddermann que presenta el seu cinquè disc LAR, acompanyada per les veus de Nacho Melús i Nerea Pozo. LAR és un disc on Judit Neddermann torna a casa, honra les seves arrels i s’envolta de la seva banda de sempre per crear i composar cançons que busquen l’amor, la pau, la celebració i la llum. Un disc d’agraïment de l’artista envers les influències que han marcat fins ara en la seva carrera musical que són la música brasilera i el folklore ibèric. El resultat és un conjunt de cançons alegres i naturals com ella mateixa.

La seva veu és una de les més versàtils del panorama actual de la cançó d’autor, i poc a poc va deixant empremta en àmbits tan diferents com el pop intimista, el folk i el jazz d’estil clàssic. En aquest concert la cantautora té preparada una sorpresa, ja que estrenarà la cançó que ha compost per dedicar-la als malalts d’ELA.

Experiència gastronòmica

Aquesta experiència Musicveu es pot acompanyar d’una visita a les caves abans del concert i finalitzar la vetllada amb l’experiència gastronòmica Musictast by Oriol Rossell “Forn Valls”.

El calendari del Musicveu segueix el mes de maig amb l’actuació el dia 4 a Masia Torreblanca (Olèrdola) de la big band Men in Swing, en el que també es pot inscriure a un taller de Swing i a la visita a la Masia i degustar els seus vins i caves i el 18 de maig a Llopart (Subirats) s’hi celebrarà el concert de Lluís Gavaldà i Pau Chaves amb l’estrena del seu nou espectacle “Sona la Cançó”, un esdeveniment que es podrà completar amb la visita al celler i un sopar al restaurant Mirador de les Caves.

Les entrades estan disponibles a www.musicveu.cat i a taquilla Fòrum Berger Balaguer.
La desena edició del Festival Solidari Musicveu dona suport a la investigació per la cura de l’ELA, una acció social vinculada a través de les entitats Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls i Associació Catalana d’Afectats d’ELA (Penedès-Garraf) i que destinarà els seus beneficis als equips d’investigació de l’ELA de l’Hospital de Bellvitge.

També et pot interessar

Comentaris