Pinnae convoca la 5a edició del concurs de Microrelats

22/04/2024 - 10:13h

La Fundació impulsa per cinquè any consecutiu, el Concurs de Microrelats dirigit als alumnes de les escoles de primària del territori.

Per aquesta nova edició hi ha novetats, les activitats que s’han preparat es celebraran el mateix dia de Sant Jordi, a l’exterior i interior de l’Espai Cultural Fòrum Berger a la Rambla Nostra Senyora, 6 de Vilafranca del Penedès. Així, a les 11 del matí s’instal·larà un escenari davant de la façana del Fòrum i es convidarà als alumnes de les escoles i públic que passegin per la zona a escoltar la narradora vilafranquina Roser Serra Medina, que explicarà la llegenda de Sant Jordi, la història del cavaller que va matar un drac i va salvar a una princesa, i ens donarà la clau per ser cavallers i guanyar sempre al drac.

Aquesta activitat és tornarà a repetir:

– 18h per la categoria Dracs/Víbries l’alumnat de 7 a 9 anys.

– 19h dirigit als Cavallers/Donzelles pels alumnes de 10 a 12 anys.

Deixa’t que la inspiració t’enxampi i explica’ns la teva història, crea el teu relat i participa d’aquesta activitat!

Els infants entre 7 i 12 anys que vulguin participar en el V Concurs de Microrelats que es farà dins l’Espai Cultural Fòrum Berger, hauran d’escriure tot fent volar la seva imaginació aquesta bonica història de la llegenda de Sant Jordi en un full que els facilitarà l’organització.

El relat que es presenti ha de fer referència a la Diada Sant Jordi i cada participant serà lliure d’escollir el gènere literari que prefereixi per al seu relat.

És doncs una bonica oportunitat de participar i gaudir d’aquesta diada de la cultura i lectura, per escriure sobre aquesta gran festa que viurem tots i que ens pertany cuidar i assegurar el seu futur, i qui sap també si d’un futur escriptor/a.

Amb aquesta nova edició del concurs que presenta la Fundació Pinnae, és voluntat continuar estimulant l’escriptura, la literatura, la imaginació i la creativitat entre els més joves que cursen primària.

També et pot interessar

Comentaris