Tret de sortida de la Copa de la Reina de Vilafranca amb la recepció dels equips participants

18/04/2024 - 17:06h

L’alcalde Francisco Romero dona la benvinguda als equips al saló de plens

La Copa de la Reina 2024 comença. Aquesta tarda de dijous ha començat formalment la competició amb l’acte protocolari de recepció als 8 equips participants que s’ha dut a terme al saló de plens de l’Ajuntament de Vilafranca. L’alcalde Francisco Romero i la regidora d’Esports, Gemma Romeu han presidit la recepció que ha comptat amb la presència del president de la Real Federación Española de Patinaje (RFEP), Carmelo Panigua.

Per part dels 8 equips participants a la competició han anat al saló de plens jugadores, entrenadors i membres de les respectives directives en funció dels horaris de joc. Cal tenir en compte que la Copa comença aquesta mateixa tarda de dijous amb els enfrontaments de quarts de final Telecable Gijón-Manlleu (6 de la tarda), i Vila-sana-Coruña (2/4 de 9 del vespre). La jugadora penedesenca de l’Esneca Fraga, Regina Flix, ha representat el seu club a la recepció.

Tots els assistents han valorat la rellevància que té per Vilafranca l’organització d’aquesta Copa de la Reina. Es la primera vegada que la capital de l’Alt Penedès acull un campionat estatal de la màxima categoria i la ciutat s’està bolcant perquè la cita acabi sent un èxit organitzatiu i esportiu.

La Copa de la Reina continuarà aquest divendres amb els altres dos partits de quarts de final (Fraga-Voltregà, 6 de la tarda), i Palau-Mataró (2/4 de 9 del vespre). Dissabte serà el torn de les semifinals (5 de la tarda i 1/4 de 8 del vespre). La final està programada per les 12 del migdia de diumenge.

De manera paral.lela, durant divendres, dissabte i diumenge, en horari de matins, es disputa la Minicopa de categoria infantil amb la participació de Patí Vilafranca, Cerdanyola, Manlleu, Sant Cugat, Voltregà, Las Rozas, Vila-sana i Palau

També et pot interessar

Comentaris