Torna el Medimàgic, amb una reducció d’actes però amb més qualitat

18/04/2024 - 15:30h

Mediona viurà els propers 27 i 28 d’abril la vuitena edició d’un festival que aposta enguany per mags del país de reconegut prestigi.

El pròxim dissabte 27 d’abril, a les 8 del vespre i al poliesportiu Antoni Ramallets, tindrà lloc la Gala Internacional del festival Medimàgic, que enguany presentarà el Mag Selvin, creador de formats televisius i assessor de grans figures de la màgia, que també és, en aqueta edició, el director artístic del festival.
En aquesta gala, hi actuaran mags de reconegut prestigi en l’escena internacional com Celia Muñoz, ventríloqua i guanyadora de Got Talent Espanya i Estats Units, acabada d’arribar de Las Vegas després d’un any de contracte a l’hotel Luxor; Astra Bomb, primeres i úniques ‘drag queens’ magues, triomfadores a Got Talent Espanya i ja contractades per a Got Talent America, que actuaran per primera vegada en un festival de màgia amb aquest número de gran format.

També hi serà Laia, jove maga catalana amb bona projecció internacional, guanyadora del prestigiós Festival internacional de Màgia de San Marino 2022; Álvaro Cortés, que ofereix un espectacular número de màgia teatral, primers premis del Festival de San Marino i del Congrés Nacional d’Espanya; Hausson, Mag d’honor de MediMàgic 2024, i primer i únic mag a rebre el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat, i finalment, Cesc Alriols, el mag més jove de la gala i ja amb una brillant carrera dins la vessant més difícil de la màgia com és la manipulació, i que té Premi Nacional als congressos de màgia d’Espanya i Portugal.

La Gala familiar

Diumenge 28 serà el torn de la Gala familiar, a les 12 del migdia a la plaça dels Països Catalans, presentada també pel Mag Selvin, que comptarà amb el gran espectacle unipersonal del Mag Stigman, una màgia divertida de participació, amb música, malabars i dansa, amb la qual ens delectarà un dels mags més contractats del país.

Les entrades per a la Gala Internacional estan disponibles a codetickets. El preu de les anticipades online és de 13 €, mentre que el preu a taquilla és de 15 €. El Festival Medimàgic està organitzat per l’Ajuntament de Mediona amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la coŀlaboració d’ACMIPE (Sindicat de mags iŀlusionistes i empresaris).

També et pot interessar

Comentaris