L’Hortonenc es prepara per celebrar el títol de lliga i l’ascens a Tercera Catalana

17/04/2024 - 17:10h

Si dissabte derrota la Martinenca hi haurà rua pels carrers de Sant Llorenç

L’Hortonenc té a tocar de la mà completar un dels millors anys de tota la seva història. Després de guanyar l’any passat la Copa Ràdio Vilafranca per primera vegada, l’equip de Sant Llorenç d’Hortons pot certificar aquest cap de setmana el títol de lliga de Quarta Catalana i l’ascens matemàtic a Tercera Catalana.

Per fer-ho realitat, l’Hortonenc necessita guanyar la Martinenca al seu camp (dissabte, 6 de la tarda), o en tot cas fer el mateix resultat que la Unió Esportiva Sant Sadurní, que juga al camp de l’Olivella B (dissabte, 4 de la tarda). L’Hortonenc començarà el seu partit coneixent el resultat del Sant Sadurní i, per tant, sabrà en tot moment si ha de guanyar o no.

En cas d’aconseguir l’objectiu, la directiva groga-i-negra té preparats alguns actes festius. Just després del duel davant la Martinenca hi hauria una rua pels carrers de Sant Llorenç d’Hortons per celebrar l’èxit i un sopar. En jornades posteriors també hi hauria un acte amb els equips de futbol base.

L’Hortonenc està duent a terme una temporada gairebé perfecta. Després de 25 jornades, presenta un balanç de 24 victòries i 1 derrota. Ara mateix acumula 20 victòries consecutives i, fora de Sant Llorenç d’Hortons, l’eqquip ha guanyat tots els partits que ha disputat (13). En cas de no aconseguir l’ascens aquesta jornada, la formació penedesenca tindrà noves oportunitats.

També et pot interessar

Comentaris