Aficionats de la SE Casal organitzaran una rua per animar la prèvia del partit davant l’AESE

16/04/2024 - 15:33h

El duel és una final per l’ascens de categoria

El fonamental partit que disputaran diumenge (7 de la tarda) SE Casal i AE Santa Eulàlia B al pavelló Joan Marquès es preveu intens. Els dos equips es juguen bona part de les seves opcions d’ascens a Primera Catalana en aquest enfrontamen,t que és una petita final pensant ja en la recta final del campionat.

Per animar l’ambient, els aficionats casalistes convocaran una rua prèvia al partit que sortirà des de la basílica de Santa Maria a 1/4 de 7 de la tarda i es dirigirà cap el pavelló Joan Marquès. Es demana assistir tant a la rua com al partit vestit amb alguna samarreta de color blanc, preferentment la del mateix club vilafranquí.

La SE Casal arriba aquest partit de la jornada 22 com a líder del seu grup amb un balanç de 17-5, mentre que l’AESE B és tercer amb un balanç de 16-6. Entre els uns i els altres hi figura l’Abrera com a segon classificat amb un balanç de 16-6. Una victòria del Casal deixaria l’ascens gairebé a tocar, tenint en compte que pugen els dos primers (els vilafranquins tindrien una diferència de dues victòries amb només tres jornades per davant). A partir d’aquí, s’obriria la batalla per certificar el títol de lliga que permetria disputar la “Final a 4”. Vilafranca podria ser seu d’aquesta fase final

També et pot interessar

Comentaris